Salvamontiștii brașoveni au fost la datorie și în acest weekend

Astazi, 23.01.2022, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat să intervină în 9 cazuri de persoane care s-au accidentat sau au ramas blocate in timp ce practicau sporturile de iarna in Poiana Brasov si Masivul Postavaru. Salvatorii montani prezenti la caz au acordat primul ajutor persoanelor accidentate, apoi le-au coborat in statiune, unde pentru una dintre acestea a fost chemat in sprijin un echipaj SMURD, care a transportat-o la unitatea spitaliceasca, pentru controale suplimentare de specialitate.

De la inceputul sezonului, salvatorii montani din Poiana Brasov au intervenit in 157 de cazuri, totalizand 172 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau care a trebuit sa fie evacuate.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

⚠️ Schiati cu o viteza in care sa fiti intotdeauna in control, pentru a putea evita sau opri in siguranta, indiferent de manevrele celor dinaintea voastra. Adaptati permanent viteza conditiilor meteo, de trafic, starii partiilor, dar mai ales pregatirii voastre, atat tehnice, cat si fizice.

Dati dovada de responsabilitate in practicarea sporturilor montane de iarna, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jurul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.