Sanatoriul de Nevroze din Predeal, cuibușorul de nebunii al magistraților cercetați de SIIJ

Sursă foto: național.ro

Dezvăluiri uluitoare făcute de Emanuel Ungureanu, deputat USR, despre Sanatoriul de Nevroze din Predeal, locul unde „într-o oază de liniște și verdeață, sub oblăduirea clanului Buricea, se ascund și cei care fug de brațul legii. Procurori și judecători corupți, își aranjează boli psihice fictive pentru a scăpa de pușcărie”.

În urmă cu câteva zile, Ziarul Național dezvăluia într-o anchetă cazul fostului judecător de la Curtea de Apel București, Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, internat la Sanatoriul de Nevroze Predeal pentru a nu se prezenta în fața procurorilor SIIJ ce îl anchetează penal.

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran era în realitate bine-merci. Două weekend-uri la rând, el a fost văzut în orașul Predeal, plimbându-se împreună cu cei doi fii ai săi, Alexandru și Tudor. Odată ieșit pe porțile Sanatoriului, Ion-Tudoran nu a mai mimat vreo afecțiune psihică, fapt ce întărește convingerea că fostul magistrat se folosește de diagnostice medicale aranjate pentru a evita confruntarea cu procurorii.

Sursă: Național

Culmea este că, la Sanatoriul Predeal, după zicala „cine se aseamănă, se adună”, Tudoran și l-a găsit pe Văduvan. Fost procuror anchetat de DNA și condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, Văduvan Iulian a ajuns…consilier juridic al Sanatoriului de Nevroze Predeal. Și asemănările nu se opresc aici. Deși are o condamnare penală, Iulian Văduvan profesează, după cum am precizat, ca jurist la Sanatoriu. Ba deține chiar și funcția de purtător de cuvânt. Mai mult, Văduvan are acces la toată corespondența oficială a Sanatoriului de Nevroze Predeal, el figurând în tabloul consilierilor juridici din Prahova din 2018 cu adresa de corespondență manager@nevroze-predeal.ro, potrivit ziarului Național.

Citeste și:  Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte
Sursă: Național

Întâlnirea dintre Tudoran și Văduvan nu pare a fi deloc întâmplătoare. Căci cei doi au multe în comun. Inclusiv o parte din infracțiuni, căci informații de ultimă oră arată că fostul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran ar fi în colimatorul procurorilor SIIJ și pentru fapte de luare de mită, nu doar pentru trafic de influență, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția. Ori, pentru luare de mită a fost condamnat și colegul Văduvan.

În plus, Văduvan este fostul procuror șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, localitate unde Tudoran și-a cumpărat o proprietate de lux, de peste 100.000 de euro, ascunsă pe numele mezinului Tudor, potrivit Național.
Astăzi, deputatul Emanuel Ungureanu, scoate la iveală „afacerile murdare” ale familiei Buricea care patronează Sanatoriul de Nevroze din Predeal și care a căpușat unitatea sanitară prin firme care au renovat la suprapreț cele trei pavilioane.

Citeste și:  Profesori brașoveni premiați de elevi

„Clanul Buricea administrează aceste pavilioane ca pe o afacere personală în turism, pentru deputați, senatori, miniștri, există o vilă de protocol unde oasele obosite ale acestora se pot odihni la prețuri de nimic sau gratis. În plus, în aceleași pavilioane se organizează revelioane, concursuri dubioase în care femei goale se expun pe ring și alte orgii de care autoritățile se prefac că nu există.

Noul ministru al Sănătății nu este conectat la clanurile din PSD și PNL Prahova așa că pot spera că va trimite URGENT Corpul de Control al Ministerului Sănătății în acest cuib de nebunii pesedist”, scrie deputatul Emanuel Ungureanu, care deplânge faptul că acest Sanatoriu nu a fost controlat NICIODATĂ în ultimii 10 ani și solicită Corpului de Control al Ministerului Sănătății, efectuarea imediată a unui control la această unitate sanitară.

Citeste și:  Mamele minore care au împlinit 16 ani pot decide pentru ele și copiii lor. Ce prevede noua lege

Un exemplu îl reprezintă chiar scandalosul eveniment din septembrie, când Sanatoriul a fost închiriat de Buricea pentru o prezentare de modă, inclusiv de lenjerie intimă. În incinta spitalului, în pavilionul 2, în spațiul destinat, teoretic, tratării unor boli, s-a defilat în chiloți și sutiene. Fotomodelele și ceilalți organizatori, circa 40, au dormit în camerele sanatoriului două nopți, între 11 și 12 septembrie. Așa cum o arată imaginile postate pe facebook, s-a mâncat, s-a distrat și mai ales s-a băut în incinta unei unități spitalicești, potrivit Național.

Sursa: National


„Pun pariu cu oricine că în urma raportului de control, voi depune o plângere la DNA!”, conchide deputatul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.