Sancțiuni și dosar penal pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid la Vulcan. 14 persoane, depistate într-o sala pentru jocuri de noroc

Sâmbăta trecută, 24 aprilie, în jurul orei 21.20, polițiști din orașul Zărnești au identificat pe raza localității Vulcan, județul Brașov, o societate comercială care funcționa fără respectarea programului de lucru.

În interiorul unității au fost depistate și identificate 14 persoane care nu respectau măsurile de protecție individuală prevăzute de Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, totodată acestea participând la activități de jocuri de noroc.

Polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, în valoare de 9.000 lei și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”organizare de jocuri de noroc fără autorizație sau licenșă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Citeste și:  UB Career Expo revine cu noi oportunități de carieră pentru studenți

Evenimentul a fost interupt, iar participanții au părăsit locația.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.