Șansa carierei pentru Ianis Hagi. Cum poate ajunge să joace în Premier League

Steven Gerrard, încă antrenorul lui Rangers, a întocmit o listă cu fotbaliştii pe care ar vrea să îi transfere la Aston Villa, printre aceştia numărându-se şi nimeni altul decât Ianis Hagi (23 de ani), conform presei engleze.

Curtis Jones şi Ben Woodburn (împrumutat la Hearts), jucători cu care Gerrard a colaborat în perioada în care pregătea echipele de tineret ale lui Liverpool, se află şi ei pe lista legendarului căpitan al „cormoranilor”. Ceilalţi doi fotbalişti pe care îi vrea Gerrard de la Rangers, pe lângă Ianis, sunt Glen Kamara şi Ryan Kent.

„Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câştigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, şi se ridică la înălţimea numelui.

Citeste și:  „Catalizator de Începuturi” aduce tinerii artiști în lumina reflectoarelor

Versatibilitatea românului este un lucru pe care Gerrard doreşte să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaş lateral stânga sau dreapta, cât şi mijlocaş ofensiv”, au notat jurnaliştii englezi de la Talk Sport.

Decizia lui Steven Gerrard pare cu atât mai ciudată cu cât Ianis Hagi este rezervă la Glasgow Rangers. De altfel, Hagi jr ar fi fost tentat să plece din Scoția, însă pe adresa sa nu au existat oferte consistente care să-i permită să se transfere.

Ianis Hagi s-a transferat la Rangers în 2020. Scoțienii au plătit pentru el 5 milioane de euro belgienilor de la Genk, echipă la care tânărul internațional român nu a reușit să se impună. Hagi a semnat un contract valabil 5 sezoane cu campioana en-titre a Scoției.

Citeste și:  Concert Regal la Sala Radio din Capitală

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.