Şapte terenuri de sport din Braşov intră în renovare: Planurile arată excelent

Şapte terenuri de sport din Braşov, inclusiv cele patru amplasate în zona de agrement de sub Tâmpa, vor fi modernizare în cursul acestui an. Lucrările se ridică la 534.812 lei cu tot cu TVA şi vor fi realizate de o firma din judeţul Mureş.

Conform documentaţiei patru dintre terenuri sunt în zona de agrement de sub Tâmpa, două terenuri de baschet şi două terenuri de tenis.
Pe cele două terenuri de baschet se va turna un nou strat de beton, peste care se vor aplica apoi mai multe straturi de vopsea acrilică. Unul dintre aceste terenuri va fi multifuncţional, urmând a fi amenajat şi pentru alte sporturi, precum tenis sau volei.
Despre terenurile de de tenis de de sub Tâmpa, documentaţia prevede că pe unul dintre ele se va aşterne un strat de zgură, iar pe celălalt gazon sintetic.
Pe toate terenurile, pe lângă realizarea suprafeţei de joc, se vor trasa marcajele şi se vor monta porţile, coşurile, stâlpii şi gardurile.
Acelaşi contract face referire la modernizarea terenului multifuncţional din Parcul ”Ştefan cel Mare” , unde se va aşterne gazon sintetic, de calitate FIFA – 2 stele.
Alte două terenuri incluse în programul de modernizare sunt pe strada Soarelui, unul multifuncţional şi unul de fotbal. Pe ambele se va aşterne gazon sintetic.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.