Şase elevi de nota 10 are în acest an judeţul Braşov!

Cei șase elevi de 10 la examenele naționale din vară au fost premiați recent, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

Şase elevi cu care ne mândrim şi pentru care merită să facem toate eforturile, astfel încât să le asigurăm condiţii optime pentru a-şi desăvârşi educaţia şi formarea!”, punctează Președintele Consiliului Județean Brașov, prezent la eveniment.

Doi elevi au avut media perfectă la Evaluarea Naţională, în timp ce patru eleve au obţinut 10 pe linie la probele Bacalaureatului. Rezultatele lor au fost recompensate de Ministerul Educației cu premii în bani.

„Consiliul Județean Brașov a avut și are permanent în atenție susținerea performanței și recunoașterea meritelor celor mai buni dintre cei buni, fie că vorbim despre elevii din învățământul preuniversitar sau despre sportivii de performanță ai județului nostru. Astfel, la următoarea ședință de plen a Consiliului Județean vom aproba acordarea unor premii în bani pentru cei șase elevi de nota 10 ai Brașovului. De asemenea, la final de an vom organiza Gala Excelenței în Educație și Gala Performanței în Sport, în cadrul cărora vom recompensa rezultatele strălucite ale elevilor și sportivilor noștri. Îi felicit pe elevii de frunte ai Brașovului! Ei sunt modele pentru colegii lor de generaţie, dar şi pentru noi, adulții, care avem datoria să-i susţinem pe mai departe.”, a mai declarat Adrian Veștea, Președintele CJ Brașov.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.