SC SILNEF METAL CASTING SRL aduce la cunoștință celor interesați, organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a revizuirii autorizației integrate de mediu pentru “Turnătorie neferoase”

SC SILNEF METAL CASTING SRL, cu sediul în jud. Brașov, str. Mihai Viteazu, nr.99, aduce la cunoștință celor interesați, organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a revizuirii autorizației integrate de mediu pentru “Turnătorie neferoase”, pe amplasamentul din jud. Brașov, mun. Codlea, str. Hălchiului, nr.148, activitate încadrată conform Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale, în Anexa1, pct. 2.5.b.

Dezbaterea va avea loc în data de 15.03.2023, la ora 1600, în sala de ședințe a Primăriei Codlea, etaj 2, la adresa: mun. Codlea, str. Lunga nr. 33, jud. Brașov.

Informații privind potențialul impact asupra mediului, al activitatii, pot fi obținute la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3, zilnic de luni-joi între orele 800-1630 și vineri între orele 800-1400, până la data de 09.03.2023.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3 sau electronic la adresa de e-mail: office@apmbv.anpm.ro, în termen de 10 zile de la publicarea ultimului anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.