SC SILNEF METAL CASTING SRL anunţă depunerea solicitării de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu nr. 3/20.05.2022

„SC SILNEF METAL CASTING SRL cu sediul  în Brasov, str. Mihai Viteazul nr.99 anunţă depunerea solicitării de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu nr. 3/20.05.2022.

Activitatea se încadrează în anexa nr. 1 a Legii nr. 278/2013, punctul 2.5b Topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, si exploatarea de turnatorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb si cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru celelalte metale.

Informaţiile privind impactul potenţial asupra mediului a activităţii pentru care se solicită revizuirea autorizaţiilor integrate de mediu se pot obţine de la sediul APM Brasov str. Politehnicii nr. 3, în zilele de L-J, între orele 8-16 și V între orele 8-14.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului se primesc în scris la sediul APM Brasov sau prin e-mail: office@apmbv.anpm.ro până la data de 09.02.2023”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.