Scandal în Cartierul Noua: Locatarii unui bloc amendați pentru că au făcut curățenie după un vecin

Scandal în Cartierul Noua unde locatarii unui bloc au fost sancționați de Poliția Locală pentru că au evacuat în stradă gunoaiele strânse de un vecin într-un spațiu comun.

De ani de zile, locatarul unui bloc situat pe strada Laminoarelor din Brașov a adunat în uscătoria blocului tot felul de resturi găsite la rampa de gunoi. În scurt timp incinta a devenit neîncăpătoare din cauza gunoaielor colectate acolo.

Mirosurile greu de suportat emanate de gunoaiele depozitate acolo au început să-i deranjeze pe vecini, care l-au somat pe locatar să elibereze spațiul comun.

Cum acesta nu le-a dat atenție, vecinii s-au înfuriat și i-au aruncat toate lucrurile în stradă.
Pentru că și-au făcut singuri dreptate, polițiștii locali au reacționat imediat: 1.600 de lei i-a costat pe locatarii de pe strada Laminoarelor luxul de a-și face singuri dreptate. Reprezentantul Poliției Locale, Anca Lăutaru explică: „Polițiștii locali de la Biroul de Ordine Publică zona 3 și operatorul de salubritate s-au autosesizat și au reușit să igienizeze zona, care se transformase într-un focar de infecție aflat în apropierea comunității. De la fața locului s-au ridicat două camioane de gunoaie!
Pesoanele care au decis să arunce mizeriile direct în stradă, fără să apeleze la serviciile operatorului de salubritate pentru o igienizare în bune condiții, punând în pericol astfel sănătatea cetățenilor, au fost sancționate potrivit H.C.L. nr. 149/2017 (Regulamentul Cadru al serviciului de salubrizare și deszapezire a Municipiului Brașov), în sumă totală de 1.600 de lei”.

Citeste și:  Începe ,,Miercurea brașovenilor” pe pârtiile din Poiana Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.