Scene de groază la Predeal: Femeie doborâtă de un val de zăpadă sub ochii fiicei sale

Scene cumplite pe o stradă din Predeal: un copil de 5 ani este în stare de șoc după ce și-a văzut mama strivită sub un mal de zăpadă căzută de pe un acoperiș.

Femeia a plecat împreună cu fetița ei la săniuș, spre pârtia Clăbucet. Mergea pe trotuar prin fața unor blocuri. La un moment dat de pe un acoperiș s-a prăbușit un val de zăpadă care a acoperit-o.

Tânăra a auzit zgămotul zăpezii care a alunecat de pe acoperiș. A ridicat privirea și a văzut pericolul. A avut timp doar să-și împingă copilul de sub valul de zăpadă care ar fi omorât-o pe loc.

În urma incidentului, tânăra a suferit răni grave la cap și la membrele superioare. O mașină parcată în fața imobilului a fost și ea avariată de căderea de zăpadă.

Citeste și:  Recital de pian Valentin M. Bogdan - Julia Mortyakova (SUA), pe 26 iunie, la Centrul Muzical al Universității Transilvania din Brașov

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean Brașov pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.