Schema noilor reguli – scenariile explicate pentru fiecare clasă și reacția la primul caz

Regulile pentru deschiderea și funcționarea școlilor prevăzute de ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății au fost făcute publice recent. Totodată, Schema noilor reguli – scenariile explicate pentru fiecare clasă și reacția la primul caz, au fost explicate schematic în anexa 2 a noului ordin comun.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu: Până la atingerea ratei de infectare de 6 la mia de locuitori în localitate, toate creşele, grădiniţele şi şcolile vor funcţiona cu prezenţă fizică. După depăşirea ratei de infectare de 6 la mie, rămân deschise creşele şi grădiniţele, toţi elevii intră în online, cu o singură excepţie: învăţământul special. De altfel, pentru învăţâmântul special activităţile de terapie, activităţi prin care elevii cu cerinţe educaţionale speciale învaţă practic să supravieţuiască, vor fi permise şi după depăşirea ratei de infectare de 6 la mie. Este singura excepţie.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Părinţii şi copiii vor afla în fiecare zi de vineri de pe pagina de internet a DSP dacă săptămâna următoare se fac ore în format fizic sau online, în funcţie de situaţia din fiecare localitate, potrivit ministrului educaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.