Schimb de experiență între CJ Brașov și CJ Gorj

Ieri, 23 noiembrie, în cea de-a doua zi a schimbului de experienţă pe care o delegaţie de la Consiliul Judeţean Gorj îl efectuează la Consiliul Judeţean Braşov, oaspeţii au vizitat două dintre cele mai importante proiecte implementate de administraţia publică a judeţului Braşov: noua Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi Aeroportul Internaţional Braşov.

Primul moment s-a consumat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde consilierii judeţeni şi membrii executivului CJ Gorj au vizionat Unitatea de Primiri Urgenţe construită printr-un proiect al Ministerului Sănătăţii, cu fonduri de la Banca Mondială.

Explicaţii asupra modului cum se vor desfăşura intervenţiile de urgenţă în cadrul noii UPU şi date relevante privind implementarea acestui proiect, precum şi a celorlalte investiţii care sunt în desfăşurare la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov au fost furnizate de dr. Romeo Boancă, coordonatorul UPU, respectiv de Petru Nechifor-Moraru, directorul executiv-adjunct al Direcţiei Management Proiecte din cadrul CJ Braşov.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Cel de-al doilea moment al zilei a fost reprezentat de vizita la amplasamentul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav, unde oaspeţii din Gorj au avut ocazia să se plimbe prin interiorul terminalului, primind toate informaţiile despre funcţionalităţile spaţiilor şi fluxurile de pasageri, de la Daniel Ionescu, şef de şantier UTI, şi de la Bogdan Bardan, consilier la Direcţia Implementare Aeroport din cadrul CJ Braşov.

Domnul Marius-Antonie Negru, consilier judeţean la Consiliul Judeţean Gorj, a transmis în numele delegaţiei un mesaj de apreciere la adresa activităţii Consiliului Judeţean Braşov.

„Mă bucur foarte mult că am putut face parte din această delegaţie, care ne-a dat prilejul să vizităm judeţul Braşov, să vedem pe viu realizările administraţiei publice judeţene şi să luăm contact cu proiectele de investiţii pe care le aveţi în implementare. Am văzut proiecte investiţionale de mare anvergură, astfel că suntem încântaţi de toate vizitele pe teren pe care le-am avut până în prezent”, a spus Marius-Antonie Negru.

Delegaţia gorjeană rămâne la Braşov până vineri, 26 noiembrie.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.