Schiorii Coronei Brașov au cucerit medalii la Cupa „CSS Baia Sprie”

Schiorii Coronei Brașov au evoluat la Baia Mare în primul concurs al anului, organizat de CSS Baia Sprie. Competiția s-a desfășurat între 17 și 19 ianuarie pe pârtia de schi a Complexului Turist Șuior Maramureș și a reunit la start aproape 200 de sportivi de la 20 cluburi.

Probele competiției au fost Slalom și Slalom uriaș, iar categoriile de sportivi participanți au fost U14, U16 și U21, precum și schiori în afara concursului (HC).

Reprezentanții Coronei Brașov au reușit să obțină clasări meritorii și și-au verificat nivelul de pregătire înaintea celorlalte cupe care vor urma și a campionatelor naționale de la începutul lunii martie.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Sportiva Coronei, Paska Mikolt, a obținut prima poziție la slalom uriaș la categoria U14 (F). Fratele ei, Zsolt Paska, s-a situat pe locul 3 la aceeași probă, însă la o categorie diferită de vârstă, U16 (M). La aceeași probă de slalom uriaș, Luca Pastorcici (U14) a obținut locul 2, Horațiu Ionescu (U14) locul 5, iar Luca Drăghici (U16) locul 4.

La slalom, Luca Pastorcici (U14) s-a clasat pe cea de-a treia poziție, iar Val Băran (Juniori) a urcat pe podium (locul 2).

Restul sportivilor Coronei au ocupat locuri în primele 10 poziții la categoriile U14 și U16.

Sportivii noștri au avut evoluții excelente, chiar dacă unele dintre ele au fost umbrite de greșeli cauzate de emoțiile debutului în sezonul competițional. Ținuta competiției a fost una înaltă, dată de o organizare foarte bună și de nivelul ridicat de pregătire al sportivilor aflați la start. Îi felicit pe toți schiorii noștri și așteptăm rezultate cât mai bune la concursurile care vor urma” a declarat Emilian Focșeneanu, antrenor coordonator la secția de schi alpin a Coronei Brașov.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Sportivii prezenți la Cupa CSȘ Baia Sprie sunt antrenați de Emilian Focșeneanu și Bogdan Barbu.

One thought on “Schiorii Coronei Brașov au cucerit medalii la Cupa „CSS Baia Sprie””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.