Școlile din Săcele se pregătesc pentru reluarea orelor cu elevii din clasele terminale

Școlile săcelene au început pregătirile pentru reluarea orelor cu elevii din clasele a VIII-a și a XII-a. Școlile au fondurile necesare pentru asigurarea măsurilor de protecție instituite de Ministerul Sănătății, astfel încât elevii să desfășoare cele 2 săptămâni de pregătire pentru examene din perioada 02 – 12 iunie, în condiții optime de siguranță sanitară.

Și anul acesta, administrația va continua cele două proiecte dedicate elevilor, și anume “Premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură” și “Primul Ghiozdan”.

Pe lângă acestea, Primăria Municipiului Săcele va desfășura mai multe lucrări la unitățile școlare din municipiu astfel : la Școala Gimn. Nr. 1 va fi schimbat acoperișul de la clădirea situată pe B-dul Brașovului nr. 227; la Școala Gimn. nr 4-Frații Popeea va fi înlocuit gardul; la Școala Gimn. Nr 5 se vor realiza reparații la exterior la corp B Garaj, situat pe b-dul G Moroianu nr. 399; la Liceul Teoretic ”G. Moroianu” va fi înlocuită tâmplăria de la corpul ”Clubul Elevilor”; la Liceul Tehnologic ”V Jinga” vor fi realizate lucrări de reparații ale gardului din fața liceului și a celui de la terenul de sport, precum și lucrări de reparații și zugrăvire a clădiri CDI; la Liceul ”Zajzoni R.I” se vor face lucrări de reparații și zugrăveli interioare la corpul A de pe B-dul Brasovului nr. 107; la Grădinița nr. 4, la corpul de pe str. ”G-ral Dragalina” nr. 78 se vor realiza lucrări de reparație a gardului.

Citeste și:  ANPC va monitoriza activitatea operatorilor economici din zonele turistice de 1 Mai și de Paște

Bugetul total alocat pentru lucrările din unităților școlare din municipiul Săcele este anul acesta de ‪775.000‬ lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.