Scripcaru înfrânt de omul politic pe care l-a tratat cu aroganță: ‘Îl felicit pe Allen Coliban pentru câștigarea alegerilor’

George Scripcaru, marele pierzător al alegerilor pentru funcția de primar al Brașovului, a anunțat că va rămâne consilier local.

Vizibil năucit de pierderea poziției de primar în favoarea celui pe care l-a tratat cu atâta aroganță în urmă cu doar câteva luni, George Scripcaru s-a văzut nevoit să-l felicite pe învingător: „Îl felicit pe Allen Coliban pentru câștigarea alegerilor”.

Fostul primar al Brașovului, a pus înfrângerea suferită la alegeri pe seama pandemiei de Covid-19, care a făcut ca alegerile locale să se desfășoare în condiții atipice, dar și a lipsei de timp pentru a acorda atenție campaniei electorale din cauza proiectelor în care era implicat.


Scripcaru a declarat în cursul unei conferințe de presă, susținută în urmă cu puțin timp, că se va odihni în perioada imediat următoare și va acorda atenție unor probleme de ordin personal pe care le-a neglijat în timpul celor trei mandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.