Scripcaru pârât lui Orban: Un brașovean l-a pus în dificultate pe premier VIDEO

Moment delicat în timpul conferinței de presă pe care premierul Ludovic Orban a susținut-o la Brașov: Un bărbat l-a pus în dificultate pe șeful executivului. Un brașovean l-a întrebat pe Orban, chiar în timpul conferinței, cum poate să-l susțină în cursa pentru Primăria Brașov pe George Scripcaru, care a încercat să-l calce cu mașina, pe trecerea de pietoni.

Este vorba despre brașoveanul Constantin Stan, care îl acuză pe primarul George Scripcaru că a vrut să-l calce cu mașina pe trecerea de pietoni, pe 24 iunie 2020, în timp ce încerca să traverseze strada cu copilul de cinci ani, autist, de mână.

La auzul acestei istorisiri, Ludovic Orban s-a încurcat și a răspuns: „Vă dați seama că nu pot să vă răspund la această întrebare”.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Din dreapta Premierului, se aude și vocea gâtuită a lui George Scripcaru, care îl lămurește pe premier: „Nu este de la presă”!
Imediat, Constantin Stan a fost îndepărtat de SPP-iști, pentru a nu-l mai pune în dificultate pe premier.

Brașoveanul Constantin Stan a depus plângere împotriva lui George Scripcaru la Poliție, după ce primarul ar fi încercat să-l lovească pe trecerea de pietoni, din dreptul Hotelului Aro Palace, ziua în amiaza mare.

„Eram cu copilul, care este autist și pe care abia am reușit să-l treg din fața mașinii”, mărturisește Constantin Stan.

Între Scripcaru și Constantin Stan există o stare conflictuală mai veche, după ce primarul ar fi refuzat să-i repartizeze brașoveanului rămas pe drumuri cu un copil cu handicap, o locuință socială. Insistența lui Stan l-ar fi scos din sărite pe primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.