Scripcaru respiră uşurat: Judecătorii au amânat din nou pronunţarea în dosarul Skoda

O nouă amânare în dosarul în care primarul Braşovului este judecat pentru fapte de corupţie. Tribunalul Braşov a amânat din nou sentinţa în celebrul dosar ”Skoda” în care George Scripcaru este jurecat alături de Cristian Radu, fostul director al Regiei Autonome de Transport Braşov.
Scripcaru este judecat pentru pentru abuz în serviciu şi participaţie improprie la abuz în serviciu într-un a fost deschis în septembrie 2016 și vizează achiziţionarea unor autoturisme de RATBV societate aflată în subordinea administraţiei locale. Conform anchetatorilor, Scripcaru este urmărit penal pentru abuz în serviciu pentru că a obţinut pentru sine un folos necuvenit, în formă continuată, precum şi pentru participaţie improprie la abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al DNA.
Sentinţa a mai fost amânată pe 27 februarie, 13 martie, 27 martie şi 10 aprilie, 24 aprilie, 6 mai, 14 mai şi 27 mai. Astăzi, instanţa a fost amânată din nou pentru data de 24 iunie.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.