Scripcaru se laudă în campanie cu investițiile făcute cu bani publici: ‘AM pregătit școlile din Brașov – AM asigurat ghiozdanele cu rechizite’

Scripcaru a mai punctat două electorale astăzi. Aflat în plină campanie electorală, George Scripcaru a luat parte la deschiderea Scolii Generale 19, unde s-a lăudat, în fața elevilor, părinților și dascălilor cu pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan” oferit elevilor înscriși în clasa pregătitoare și clasa I, rechizite cumpărate cu bani de la buget și nu din propriile buzunare.

Lucru pe care Scripcaru nu l-a subliniat. „AM pregătit școlile din Brașov cu tot ceea ce trebuie pentru începerea anului școlar, plecând de la reparațiile și igienizările făcute în vacanța de vară și continuând cu tot ceea ce este necesar pentru această perioadă de pandemie, de la marcarea și semnalizarea circuitelor separate de acces în afara și în interiorul școlii, la materiale de dezinfecție și echipamente de protecție. De asemenea, pentru a crea o bucurie copiilor care vin în clasa pregătitoare și în clasa întâi, așa cum AM făcut în fiecare an, AM asigurat ghiozdanele cu rechizite pentru toți copiii, indiferent de categoria socială din care fac parte”, s-a lăudat Scripcaru.

Acesta a uitat să sublinieze că „Primul Ghiozdan” a fost cumpărat din bani brașovenilor, deci primarul nu le-a dat nimic elevilor.


Și tot astăzi, Scripcaru a luat parte, în același tur de campanie electorală la ceremoniile prilejuite de Ziua Pompierului, unde de asemenea a ținut să-și aroge meritele investițiilor făcute cu bani publici:

AM făcut în așa fel încât să le furnizăm echipamente, logistică și anumite dotări care le sunt necesare în această perioadă. De asemenea, pentru voluntarii SMURD și ISU AM bugetat pe bugetare participativă acel proiect pentru a-i echipa, și continuăm acest lucru prin reparații și investiții în imobilele unității de pompieri din Brașov.

De precizat că mulți dintre cei în fața cărora s-a prezentat Scripcaru azi sunt exact cetățenii pe care cu doar câteva luni în urmă îi alunga din Brașov cu celebra replică: „Cui nu-i convine să plece din Brașov!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.