Scripcaru sfidează regulile: Campanie fără mască și fără distanțare FOTO+VIDEO

Primarul George Scripcaru sfidează din nou regulile de campanie, măsurile de protecție sanitară, dar și electoratul. Scripcaru se încăpățânează să refuze să poarte masca de protecție chiar și la întâlnirile cu electoratul. O astfel de ieșire a avut loc miercuri când candidații Adrian Veștea și Scripcaru au ieșit să-și convingă electoratul. Întregul staff de campanie purta mască de protecție, la fel și Adrian Veștea și aproape toți alegătorii. Doar Scripcaru făcea notă discordantă, arătându-le oamenilor că regulile nu sunt și pentru el. Pe tot parcursul întâlnirii, Scripcaru a ținut masca în mână și nu s-a arătat deranjat că oamenii cărora le vorbea nu păstrau distanțarea și unii, încurajați de exemplul edilului, nu putau nici mască.

Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru candidaţii şi echipele de campanie în timpul evenimentelor, întrunirilor şi acţiunilor aferente campaniei electorale”, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.
La evenimentele şi întrunirile desfăşurate în spaţii închise vor participa maximum 50 de persoane, iar durata va fi limitată la două ore. În cazul întrunirilor în aer liber, numărul participanţilor va fi limitat la maximum 100, delimitarea prin semne vizibile a perimetrului şi asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 metri pătraţi pentru fiecare persoană”, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.