Se circulă în coloană la Comarnic şi Buşteni, pe ambele sensuri

Valorile de trafic rutier sunt ridicate luni, în jurul prânzului, pe drumul naţional DN 1, în Valea Prahovei, circulându-se în coloană, pe ambele sensuri, la Comarnic şi la Buşteni, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, la Comarnic se circulă în coloană de la kilometrul 105+500 până la kilometrul 107, pe sensul de mers către Braşov, respectiv de la kilometrul 109 până la kilometrul 107 pe sensul de mers către capitală.

Totodată, la Buşteni, coloana de maşini este de la kilometrul 130 până la kilometrul 131, pe sensul către Braşov, şi de la kilometrul 134+800 până la kilometrul 131 pe sensul către Bucureşti.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Totodată, începând cu ora 11,20, în judeţul a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1, mai precizează sursa citată.

Sursa, Agerpres / Foto. Arhivpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.