Se cunoaște prima finalistă a campionatului național: Corona „Wolves” Brașov

Aseară, „lupii” au reușit să câștige și al treilea meci al semifinalei campionatului național împotriva echipei din Gheorgheni.

Gheorgheni – Corona „Wolves” Brașov: 3-8 (1-0, 2-3, 0-5).

Cei de la Corona „Wolves” Brașov au fost foarte concentrați la joc și reușit să tranșeze semifinala în stil de mare echipă. Cu toate ca după prima repriză erau conduși cu 1-0, Daniel Trancă a egalat în minutul 25’11”, cu o execuție de excepție. Gheorgheni a trecut la conducere în minutul 34’43” dar două minute mai târziu același Daniel Trancă a egalat la 2-2. Egalitatea a persistat doar un minut, gazdele trecând din nou la conducere. Însă în câteva zeci de secunde „lupii” au reacționat ca o mare echipă, Ben Wilson creând faza golului de 3-3, marcat de Carlo Finucci.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

După două reprize scorul era egal: 3-3.

Repriza a treia a fost dominată fără probleme de echipa noastră, care a avut un ritm mai bun și mai multă prospețime. Cody Fowlie (43’22”), Tomas Klempa (44’04”) și Carlo Finucci (46’02 – după o fază de atac tot „marca Ben Wilson”) au distanțat echipa noastră la trei goluri în nici trei minute. Tabela a fost închisă de către tânărul Balazs Gajdo care a reușit să-și treacă și el în cont o „dublă” în nici decurs de nici un minut (49’28 și 50’05”).

A fost un meci foarte frumos și cursiv, „lupii” reusind sa obțina o victorie mai mult decât concludentă.

Portarul Patrik Polc a reușit un meci deosebit, parând nu mai puțin de 35 de șuturi.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Urmează ultimul act al sezonului, finala campionatului național al României, împotriva câștigătoarei din semifinala 2 dintre CSM Galați și SC Miercurea-Ciuc. Momentan ciucanii conduc cu scorul de 2-1 „la general”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.