Se produce zăpadă artificială în Poiana Brașov

Având în vedere condițiile meteo care permit funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe timpul zilei, responsabilii au luat decizia de a produce zăpadă artificială și pe parcursul zilei de astăzi, în zonele unde era necesar să fie crescut grosimea stratului de zăpadă.

În aceste condiții, schiați cu precauție, reducând considerabil viteza, deoarece în zonele în care acționează instalațiile de producere a zăpezii consistența acesteia este diferită, încetinind foarte mult alunecarea. Totodată, purtați ochelari de schi, pentru a beneficia de o vizibilitate bună. În zonele în care se produce zăpadă au fost montate atenționări.

În acest moment se produce zăpadă artificială pe toate pârtiile deschise, de la lac in jos: Sulinar (Zidul mare, Canal), Drumul Roșu (de la lac până în partea inferioară, la intersecția cu Subteleferic), pe Lupului superior, de la S-ul mic in jos, și zona inferioară a pârtiei Subteleferic, de la intersecția cu breteaua spre Bradul in jos, pe pârtiile pentru începători Bradul si Stadion. Pe parcursul zilei vor fi pornite și instalatiile de producere a zăpezii de deasupra lacului (pârtiile Doamnei, Ruia, Kanzel, Drumul Roșu, până la lac, și Lupului superior, de la stația superioara a gondolei la S-ul mic).

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.