Ședința CEx la PSD. Liderii PSD decid dacă depun moțiune pentru demiterea Guvernului Orban

Foto: Libertatea.

Comitetul Executiv Naţional al social-democraţilor se reuneşte, marţi, în prima şedinţă a conducerii interimare a PSD din acest an. Reuniunea va avea loc la Palatul Parlamentului, începând cu ora 12,00.

Liderii PSD vor discuta despre depunerea unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban, planul PNL pentru anticipate, dar şi despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie. Pe lângă aceste subiecte arzătoare, PSD pregătește și o serie de modificări la statutul partidului. Președintele interimar, Marcel Ciolacu, a declarat că se vor face schimbări importante în organismele de conducere ale PSD, precizând că pe viitor se dorește să fie apreciată meritocrația politică.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, declara duminică, la Călăraşi, că printre propunerile de modificare a statutului partidului se va număra şi cea care prevede ca primele trei organizaţii cu rezultate bune la alegeri să facă parte, de drept, din Biroul Permanent Naţional.
El va propune, de asemenea, ca de normele de etică pe care trebuie să le respecte membrii partidului să se ocupe Consiliul Naţional, şi nu Comitetul Executiv Naţional, aşa cum este acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.