Șefa bătăușilor a demisionat: Carmen Dan, înfrântă

Carmen Dan a anunţat la începutul Comitetului Executiv al PSD că a demisionat din fruntea Ministerului de Interne. Decizia ministrului vine în condiţiile în care pe surse politice se dădea ca sigură remanierea ei din funcţie în urma şedinţei de luni.

„L-am informat pe premierul României că nu este necesar să supună la vot în CEx mandatul meu motiv pentru care i-am spus că pun mandatul pe masa domniei sale şi am fost oarecum interesantă de motivele pentru care are loc aceasta schimbare. Înţeleg că nu intră în discuţie un criteriu de neperforamanţă. Este o decizie politica şi eu respect decizille police”, a anunţat Carmen Dan.
Aceasta a ţinut să sublineze că „pleacă cu fruntea sus din Ministerul de Interne” şi subliniat că nu pleacă la presiunea străzii ci în urma unei dorinţe politice.

Remanierea lui Carmen Dan vine şi în condiţiile plecării lui Liviu Dragnea din fruntea PSD direct la Penitenciarul Rahova. Carmen Dan a fost considerată o fidelă a lui Liviu Dragnea, cel care a și promovat-o constant în funcții precum prefect, parlamentar sau ministru. Cei doi s-au cunoscut la Consiliul Județean Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.