Șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția TF Brașov, răpus de Covid: Avea doar 34 de ani

Șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția TF Brașov, subcomisarul Ionuț Hanganu a fost răpus de Covid. Bărbatul avea doar 34 de ani, era căsătorit, tot cu o polițistă, și avea doi copii.

„Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliție Ionuț HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

Subcomisarul de poliție Ionuț HANGANU a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale.

Citeste și:  Transportul aerian de mărfuri a crescut cu 26,7%, în primele 9 luni din 2022

În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliție Ionuț HANGANU a fost numit șef birou Investigații Criminale în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și Secția Regională Poliție Transporturi Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și Secția Regională Poliție Transporturi Brașov transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită!”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.