Senator USR, apel la brașoveni să semneze pentru deblocarea unui proiect important

Senatorul Allen Coliban de la USR Brașov acuză pe pagina sa de socializare, PSD-ALDE că blochează o lege importantă tinand-o într-un sertar al Comisiei pentru Mediu a Camerei Deputaților. Mai exact, este vorba de Legea Mirosurilor, mirosuri care afectează sănătatea românilor. „Sute de mii de români din București, Timișoara, Brașov, Ploiești, Oradea, Chiajna și din alte orașe dorm cu ferestrele închise din cauza mirosurilor insuportabile. O parte dintre ei reclamă boli grave, dobândite în urma expunerii prelungite la diverși poluanți rău mirositori.
Faptul că ea a fost adoptată de Senat și este acum blocată de PSD-ALDE într-un sertar al Comisiei pentru Mediu a Camerei Deputaților, nu poate fi decât dovada că este o lege utilă și eficientă. De-asta am inițiat o petiție online, pe legeamirosurilor.ro, care trimite solicitarea semnatarilor direct către cei în măsură să deblocheze proiectul și să îl transforme în lege.

Citeste și:  11 persoane reținute după percheziții DIICOT: Lideri și membri ai unor grupuri infracționale, printre care 4 funcționari

Chiar dacă sunt multe alte probleme grave în România, sutelor de mii de români afectați de mirosuri și de poluare această lege le poate schimba radical viața”, scrie senatorul pe pagina sa de Facebook, cu îndemnul final: Semnează și dă mai departe! (legeamirosurilor.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.