Senatorul Allen Coliban declară război găștii din jurul lui Scripcaru

Zvonul că George Scripcaru ar putea fi susținut pentru un nou mandat de USR, dezmințit de senatorul Allen Coliban, acesta a clarificat lucrurile într-o postare pe pagina sa de Facebook
Redam integral mesajul:
„Brașov 2020.

După alegerile europarlamentare a început o întreagă vânzoleală prin spațiul media brașovean – demisii, transferuri, discuții despre posibile candidaturi, analize. Și multe zvonuri.

Cel mai penibil dintre acestea l-am auzit zilele trecute, când am fost întrebat cum comentez informația că Scripcaru ar putea candida pentru un nou mandat din partea USR Brașov. Pesemne, cineva a încurcat 1 iulie cu 1 aprilie – proastă glumă, oricum.

USR s-a născut în politică pentru a scăpa România de găști precum cea din jurul lui Scripcaru. Pentru a sparge unanimitățile din consiliile locale (#aceeașimizerie), acolo unde se decid cu veselie și fără opoziție proiectele care distrug orașe și care împart influență și șpăgi.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

De la înființarea sa, în 2016, USR Brașov a fost singurul partid care i-a făcut opoziție lui Scripcaru – construcții ilegale, PUZ-uri dubioase, problemele cu calitatea aerului, problemele cu mirosurile și cu groapa de gunoi la care Primăria este acționar, problemele legate de spațiile verzi, șamd.
Votul din 26 mai arată că putem să îl învingem, după 4 mandate.

E normal să fim întrebați ce pregătim pentru 2020 – electoratul brașovean a pus Alinața 2020 USR-PLUS pe primul loc și ne-a investit cu mari așteptări. Tocmai din acest motiv, avem nevoie de mai mult decât de o față și de un nume. Avem nevoie de un program solid – am lucrat la el cu toții în ultimii doi ani, câteva teme au fost deja subiect de dezbateri publice, vor urma mai multe în perioada următoare. Vom lansa, în curând, procesul de desemnare a echipei noastre de candidați, pe modelul alegerilor primare („primaries”) care este normă în multe democrații mature.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.