Sesiune specială a Bacalaureatului

Astăzi, absolvenții de liceu care fac parte din loturile olimpice și cei care participă la competiții sportive și artistice internaționale susțin proba obligatorie a profilului în cadrul sesiunii speciale a Bacalaureatului. Această sesiune specială a început ieri cu proba la Limba și literatura română și se va încheia vineri cu proba la Limba și literatura maternă.

Mâine, elevii vor avea de susținut proba la alegerea profilului și specializării. Rezultatele acestei sesiuni vor fi afișate pe 31 mai, iar cei nemulțumiți vor putea depune contestații în aceeași zi. Rezultatele finale, după contestații, vor fi anunțate pe 4 iunie.

Această sesiune specială a Bacalaureatului este dedicată exclusiv absolvenților de liceu care participă la olimpiade și competiții internaționale desfășurate în aceeași perioadă cu sesiunea standard a examenului, precum și celor care susțin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite.

Citeste și:  Solidaritate pe teren accidentat! Aventurierii din comunitatea OFFROADAJUTĂ își folosesc pasiunea și abilitățile pentru a schimba vieți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.