Sezonul de Promo Speed Challenge continuă la Brașov

Odată cu primele semne ale primăverii, ramura Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92 își creionează calendarul pentru desfășurarea ultimelor 3 etape ale sezonului început din vara lui 2021.

Dat fiind ”pretențiile” acestui tip de competiții privind starea carosabilului, care este imperios necesar să fie uscat, prima etapă a anului 2022 este programată pentru desfășurare în ultimele două duminici ale capricioasei luni martie. Astfel, organizatorii anunță că etapa a treia Promo Speed Challenge este programată pentru 20 martie. Dacă condițiile atmosferice și prognoza de vreme bună, dar mai ales lipsită de precipitații nu vor fi pe măsura pretențiilor mai sus amintite, organizatorii vor anunța cel mai târziu Miercuri, 16 martie amânarea etapei pentru Duminică, 27 martie 2022.

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

Totuși, pentru mijlocul lunii martie, organizatorii se așteaptă chiar la o încălzire accentuată a vremii, ceea ce va fi de bun augur bunei desfășurări a etapei în una din cele două variante propuse. În ceea ce privește locul de desfășurare al concursului, acesta rămâne neschimbat, pe Centura Veche a Brașovului, mai exact pe strada Timișul Sec între intersecția cu Centura Nouă și sensul giratoriu din cartierul Uzina 2. De amintit faptul că organizatorii brașoveni nu-și ascund intenția de a oferi, începând cu etapele viitoare, o locație mai ”conformă” condițiilor de desfășurare a unei competiții de accelerare.

Cu toate inconvenientele cauzate de condițiile meteo și de un traseu nu chiar perfect, organizatorii brașoveni se așteaptă la o participare cel puțin la fel de numeroasă ca la primele trei etape ale sezonului, anume cifra de 70 de participanți.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Înscrierile online pentru etapa a patra rămân deschise până Vineri, 18 martie, urmând ca cei care doresc să se înscrie la fața locului să o poată face înainte de startul manșelor de calificare.

Toate documentele pentru Promo Speed Challenge powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92 pot fi accesate aici.

Program Promo Speed Challenge:

  • Verificări tehnice: 09:00 – 10:30
  • Manșe de calificare: 10:30 – 13:30
  • Manșe demonstrative: 13:30 – 14:00
  • Sferturi, semifinale și finale: 14:00 – 16:00
  • Festivitatea de premiere: 16:30

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ BrașovServiciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

Foto: Ana Maria Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.