Sezonul de schi de la Sinaia se deschide. Șase pârtii funcționale, începând din acest weekend

Sezonul de schi de la Sinaia se deschide începând din acest weekend. În total vor fi funcționale șase pârtii: Varianta (10), Valea Dorului 2 (13), Panoramic (15), Soarelui (16-17), Laptici 1 (18) și Lăptici 2 (19). În prezent nu se schiază, deoarece pârtiile se află încă în amenajare.

Vor funcționa cu public: Gondola Sinaia (1400), Gondola Carp (2000), Banda pentru începători de la 2000, Telescaunul Soarelui și Telescaunul Dorului.

Nu se schiază pe alte pârtii. Reprezentanții oficiali vă recomandă să nu vă aventurați mai jos de golul alpin, stratul este insuficient.

Programul instalațiilor începe la ora 08.00.

La intrarea în parcare vi se va elibera un bon. Cel mai simplu este să luați bonul cu dumneavoastră la casierie unde se poate face plata tarifului. Tichete online, aici. În baza QR code-ului primit cartelele se pot ridica de la cele trei ticket-box-uri din zona de îmbarcare a Gondolei Sinaia. Camere live pe www.sinaiago.ro

Citeste și:  Program de finanțare de peste un miliard de euro pentru susținerea producătorilor români care procesează hrană pentru populaţie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.