Simulare de incediu și intervenție la AFI Brașov

Centrul comercial AFI Brașov a desfășurat ieri seară o simulare de incediu și intervenție.

Dacă locuiți în zona Hidromecanica sau doar ați fost în trecere ieri seară în zona centrului commercial AFI Brașov și v-a atras atenția toată agitația creată de ambulanțe, sirene și mașini de intervenție vă comunicăm faptul că totul este sub control și nu s-a produs niciun incident. S-a testat functionarea instalatiilor de aparare impotriva incendiilor, modul de interventie, simulare incendiu in parcarea subterana din centrul commercial AFI Brasov, de catreechipajele de interventie pirotehnica, politie, ISU, SMURD.

Ne dorim să vă știm în siguranță de fiecare dată când ne vizitați așa că este important ca echipele noastre dedicate să se sincronizeze cu echipele de intervenție specializate  pentru a fi pregătite să gestioneze și să rezolve un eventual pericol.

Vă împărtășim câteva detalii și din “secvețele filmului de acțiune” din parcarea subterană de la AFI Brașov, care văzute din afară ar fi putut fi parte din scenariul unui film cu supereroi. Simularea de incendiu, mai exact alarmele vocale și sirenele au fost activate în parcarea subterană a mall- ului de un generator de fum. Odată activată simularea, conform procedurii s-a sunat la 112 și s-a anunțat codul incendiu pentru a se pune în practică și a se testa reacția și intervenția pompierilor.

Conform regiei impuse de simulare, în timpul procesului de eliminare a incendiului s-a găsit așa zisul pachet suspect (o posibilă bombă) și s-a intervenit cu roboți speciali pentru eliminarea riscului de explozie.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Totul a decurs conform planului, obiectivul a fost atins și s-a revenit la normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.