Sistări temporare ale circulației pe liniile 20 şi 60

RATBV S.A. suspendă vineri, 26 martie 2021 şi sâmbătă, 27 martie 2021, timp de câteva ore în fiecare dintre cele două zile, circulația autobuzelor de pe liniile 20 şi 60, care asigură legătura între Livada Poștei și Poiana Brașov, respectiv Poiana Mică – Telegondola Poiana Braşov. Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții automobilistice, respectiv o etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

Astfel, vineri, între orele 17.00 și 21.00, circulația autobuzelor de pe liniile 20 şi 60 va fi oprită. Ultimele plecări din capetele de linii vor fi la orele 17.00, iar de la orele 21.00 circulația revine la programul obișnuit. De asemenea, sâmbătă, între orele 15.00 şi 19.00, nu vor circula autobuzele de pe liniile 20 şi 60: ultimele plecări înainte de blocarea circulaţiei vor fi la orele 15.00, iar de la orele 19.00 se va circula normal.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Sâmbătă, 27 martie 2021, între orele 12.00 şi 22.00, autobuzele de pe linia 50, în capătul de linie Livada Poştei, vor opri la peronul imediat următor faţă de cel obişnuit, zona din faţa Casei Baiulescu fiind rezervată competitorilor.

De menționat și faptul că în zilele şi intervalele orare amintite, toate autobuzele și troleibuzele care intră în capătul de linie Livada Poştei vor face acest lucru prin giratoriul din faţa Casei Armatei (intersecţie Strada Mureşenilor – Bulevardul Eroilor).

Pe parcursul celor două zile, pot apărea și eventuale alte schimbări temporare, determinate de măsurile operative dispuse de agenţii Poliţiei Rutiere pe traseul de concurs. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca, imediat după finalizarea competiţiei sportive, să reluăm circulaţia potrivit orarelor și traseelor obişnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.