Situația la nivel local, ascunsă de autoritățile din Brașov: Date neconfirmate oficial – 25 cazuri de coronavirus, 81 de persoane în carantină, 956 izolate

Autoritățile brașovene au făcut un adevărat secret din numărul cazurilor de coronavirus înregistrate la Brașov. Informații de interes public pentru brașoveni, care i-ar ajuta să evalueze obiectiv situația existentă la nivel local, sunt ascunse în mod nejustificat. Autoritățile le refuză în acest fel brașovenilor dreptul la informare, rezumându-se în retransmiterea unor date venite de la București, date care nu fac nicio referire la orașul de la Poalele Tâmpei.
Imformații apar totuși pe site-uri on-line care au realizat hărți în care sunt prezentate datele la nivelul fiecărui județ. Un astfel de site este https://www.opiniatimisoarei.ro/ care anunță că la Brașov sunt confirmate 25 de cazuri de coronavirus, 81 de persoane în carantină și 956 în izolare.
De remarcat este faptul că datele nu sunt confirmate de oficialii brașoveni, dar restul datelor, cele ale persoanelor aflate în izolare și în carantină, sunt identice cu harta publicată de Institutul Național de Sănătate Publică: 25 de cazuri de coronavirus, 81 de persoană în carantină și 956 în izolare.

Citeste și:  Alertă în România: „Pastila Portocalie” - Un nou drog cu efecte devastatoare Își face apariția pe piața neagră"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.