„Sleeping Dogs”, thrillerul cu Russel Crowe, bazat pe o carte românească, a sosit în cinematografele din Brașov

Filmul polițist „Sleeping Dogs”, cu Russel Crowe în rolul principal, a fost lansat astăzi în cinematografele din România, inclusiv în Brașov. Adaptarea romanului „Cartea Oglinzilor” de Eugen Ovidiu Chirovici marchează primul film produs la Hollywood după o carte a unui autor român.

Russel Crowe îl interpretează pe detectivul Roy Freeman, care se confruntă cu pierderi de memorie. În urma unui tratament experimental pentru Alzheimer, Roy revine la un caz nerezolvat din trecut, încercând să descifreze misterul din spatele unei crime brutale.

„Sleeping Dogs” este un thriller captivant, plin de suspans și mister, care explorează temele memoriei, identității și traumelor din trecut. Filmul a fost regizat de Adam Cooper și produs de Nickel City Pictures, cu un scenariu semnat de Adam Cooper și Bill Collage.

Citeste și:  Stretching-ul: Beneficii, Tipuri și Antrenamente care pot fi făcute la birou

Brașovenii pot viziona „Sleeping Dogs” la următoarele cinematografe:

  • Cinema One în Coresi Shopping Resort
  • Cinema City în AFI Mall Brașov

„Sleeping Dogs” este o producție de neratat, atât pentru fanii lui Russel Crowe, cât și pentru cei care apreciază thrillerele de calitate. Filmul oferă o experiență cinematografică captivantă și o poveste tulburătoare care va rămâne mult timp întipărită în memoria spectatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.