Șoc în ancheta de la Caracal: Analizele au arătat că tatăl Luizei NU este părintele biologic!

Răsturnare de situație în cazul Caracal! După ce primele analize ADN nu au reușit să stabilească profilul genetic al osemintelor indicate de Dincă ca aparținând Luizei Melencu, procurorii au cerut repetarea acestora. Surprinzător, mama Luizei a refuzat categoric să facă acest lucru., după ce în spațiul public a apărut informația că ADN-ul tatălui nu este cel al părintelui natural. Tatăl protestează spunând că a fost tot timpul lângă mamă pe parcursul sarcinii și refuză să înțeleagă că ADN-ul arată că nu este el tatăl biologic.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Să nu mai spună lumea că nu e fata mea. Acum mai bine de o lună m-a sunat cineva de la Inspectoratul General al Poliţiei. Mi-au zis dacă pot să mă întâlnesc cu ei. Au venit m-au luat cu maşina şi m-au dus de mi-au luat probe biologice”, a explicat tatăl Luizei, însă a doua oară nu l-a mai contactat nimeni, deşi mamei Luizei i se solicită încă un set de probe pentru stabilirea ADN-ului Luizei. Asta în condiţiile în care neconcordanţele după analizele preliminare îl privesc pe tatăl Luizei şi nu pe mamă. „A-nceput iar o nebuneală! Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor, să ne lase în pace! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!”, a spus Claudiu Melencu.”

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.