Șoc în fotbalul românesc. O femeie încearcă să preia conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal

Anamaria Prodan ar putea face istorie în România dacă își va pune planul în aplicare. Soția lui Laurețiu Reghecampf își dorește să devina șefa LPF și se teme doar de votul lui Gigi Becali.
„Eu aș putea să conduc orice, m-am născut lider! Eu, dacă intru în politică, fac o carieră ca în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF. În 2006, când am intrat în fotbal, am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum, dacă intru în politică, vă asigur că pot schimba totul. Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Eu sunt imprevizibilă, vă puteți aștepta la orice. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc. Probabil că doar Steaua nu mă va vota.
Fiecare om pe care l-aș alege alături de mine ar fi cel mai bun pe domeniul lui. Nu voi merge pe nepotisme sau pe alte criterii. Legat de proiectul cu 18 echipe, trebuie făcută o analiză atentă, să vedem dacă e benefic”, a declarat Anamaria, la Realitatea Plus.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Gigi Becali s-a exprimat clar împotriva accederii femeilor către funcții de conducere

„Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.