Șofer RATBV, devenit erou, după ce a salvat viața unui călător

Un șofer de autobuz al RATBV a devenit erou pe rețelele de socializare după ce a salvat viața unui pasager. Bărbatul conduce un autobuz pe linia 420, între Brașov și Bod Colonie.

Era ultima cursă, cnd la intrarea în Bod, l-a auzit pe unui dintre pasageri că se plânge că se simte rău. Șoferul nu a stat pe gânduri și a oprit autobuzul, pentru a-l întreba pe pasager ce s-a întâmplat.

După simptomele descrise, șoferul și-a dat seama că ar putea fi vorba despre un preinfarct, așa că nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la 112. Până la sisirea paramedicilor, șoferul i-a acordat primul ajutor călătorului.

Citeste și:  S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de gaz din comuna Lisa. Investiție de 10,8 milioane de lei

Medicii sosiți la fața locului l-au găsit în viață pe pasager, l-au intubat și l-au transportat la spital. Ceilalți pasageri aflați în autobuz au aplaudat gestul șoferului și au ținut să-l laude pe șofer pe rețelele de socializare.

„Acest șofer de pe cursa 420 Brasov -Bod Colonie a dat dovada de curaj și omenie și a salvat viața unui pasager căruia i s-a făcut rău in autobuz. Nu a contat ca era ultima lui cursa pe ziua de astăzi, nici caldura mare, a acționat prompt și a acordat primul ajutor. Mai sunt și oameni adevărați!”, a scris Un pasager pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.