Șofer reținut după ce a încercat să mituiască doi polițiști la Brașov

Un bărbat din Ialomița a fost prins în flagrant de anchetatorii brașoveni în timp ce încerca să mituiască doi agenți de poliție, pentru a scăpa de suspendarea permisului de conducere.

„Joi, 3 octombrie a.c, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au realizat acţiunea de prindere în flagrant a unui conducător auto din Ialomiţa, în timp ce oferea, cu titlu de mită, unui echipaj de poliţie rutieră, suma de 300 lei, 70 euro şi 30 de zloţi. În fapt, în aceeaşi zi, Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov a fost sesizat de doi agenţi de poliţie dintr-un echipaj de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Braşov, cu privire la faptul că un conducător auto le-a oferit suma de 150 lei pentru a nu dispune faţă de acesta măsurile legale, constând în suspendarea dreptului de a conduce un autoturism pe drumurile publice. Conducătorul auto fusese depistat pe DN 1, în timpul manevrei de depăşire pe linie continuă. Fiind refuzat în mod ferm de cei doi poliţişti, conducătorul auto a oferit, în total, în acelaşi scop, suma de 300 lei, 70 euro şi 30 de zloţi”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

Lucrătorii S.J.A. Braşov au acționat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov pentru prinderea în flagrant a învinuitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.