Șoferii RAT Brașov protestează împotriva încătușării colegului de la Bacău VIDEO

Șoferii de pe RATBV au arborat panglici albe pe autobuzele și troleibuzele pe care le conduc, în semn de solidaritate cu colegul lor de la Bacău, încîtușat ieri de polițiștii locali pentru că nu purta mască.

Soferii RATBV consideră că acțiunea a fost un abuz din partea polițiștilor locali din Bacău, care deși nu purtau nici ei mască de protecție, l-au coborăt cu forța din cabina vehiculului pe care îl conducea și l-au încătușat chiar în fața călătorilor.

„Sindicatul Liber 2015 RAT Bv , impreuna cu sindicatele din toata tara membre ale Federatiei Transloc Romania , organizeaza greva japoneza de avertisment in semn de solidaritate cu colegul nostru conducator auto de la Bacau care a fost incatusat de catre cei de la Politia Locala Bacau ca fiind ,, ultimul interlop” . Sindicatul Liber 2015 RAT Bv impreuna cu sindicatele din toata tara Federatia Transloc Romania si BNS , suntem alaturi de colegul nostru din Bacau si l sustinem neconditionat”,se arată în conulicatul Sindicatului Liber 2015 RAT BV .

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.