Şoferii RATBV se dau din nou în spectacol: Ce a făcut în această dimineaţă un alt conducător auto al regiei

Se pare că nu trece săptămâna fără ca RATBV să nu ţină atenţia publicului cititor şi nu călător aşa cum ar fi normal. Şi s-au grăbit şoferii companiei de transport local să înceapă de luni să furnizeze ştiri. După cei trei şoferi băuţi la volan depistaţi săptămâna trecută în ograda RATBV. astăzi un altul s-a dat în spectacol. Mai precis soferul a tăiat tot sensul opus, pe strada zizinului, în dreptul uzinei Carfil, şi s-a oprit în staţia Carfil. Din fericire niciun călător nu se afla în staţia în momentul producerii evenimentului.
„Un conducător auto, în vârstă de 42 ani, ce se deplasa pe str. Zizinului dinspre Bulevardul Saturn, în dreptul imobilului cu nr. 119. a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat cu autovehiculul în stația RATBV Carfil. Nu se aflau persoane în stație. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov”, a declarat, subcomisar Ionuț Marin, reprezentant al IJP Brașov.
Marea surpriză a venit în momentul testării şoferului cu aparatul etilotest: Rezultatul a fost negativ, surprinzător, la ce ne-au arătat că pot săptămâna trecută şoferii RATBV.

Citeste și:  Octavian Ciovică și 'Dodo Pițigoi' s-au impus în Trofeul Râșnov powered by Pro-X, prima etapă de Masters a sezonului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.