Șoferul pistolar, filmat în timp ce amenință bicicliști cu arma și trece pe roșu – VIDEO

Violențele din traficul din Bucureşti sunt tot mai dese, remarcă poliţiştii care l-au identificat pe individul care a ameninţat cu pistolul un grup de biciclişti ce participau la un tur organizat prin oraş, informează Info Trafic 24.

Individul ar fi fost deranjat că nu a putut să-i depăşească şi să ajungă la un semafor înainte să se facă roşu. Scena a fost filmată de un martor cu telefonul mobil.

Incidentul s-a petrecut pe 1 octombrie. 60 de biciclişti participau la un marş în memoria ostaşilor români.

Acesta ar fi încercat să-i depăşească pe banda doi, însă acolo o şoferiţă dădea prioritate unor pietoni aflaţi pe trecere.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Bicicliştii povestesc că individul a accelerat apoi le-a tăiat calea furios de pe o bandă pe alta, apoi a oprit la un semafor.

Ajuns din urmă a fost luat la rost pentru comportamentul agresiv, şoferul a scos un pistol şi a ieşit din maşină ameninţător.

Bicicliştii spun că după ce i-a ameninţat s-a urcat înapoi în maşină şi a plecat pe culoarea roşie a semaforului, fiind la un pas să lovească un autobuz.

Polițiștii din București au fost sesizați prin 112 pentru faptul că șoferul unui autoturism a amenințat cu pistolul, pe o stradă din sectorul 4, un alt bărbat.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a liniștii și ordinii publice și amenințare. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.