Sonorități muzicale în Bastionul Artiștilor!

Filarmonica Brașov vă propune un Concert Cameral Instrumental, un gen actual al evenimentelor muzicale ce reflectă instrumentalismul ca trăsătură definitorie a artei instrumentaliste.
Joi, 20 august, ora 19.00, la Bastionul Țesătorilor, Filarmonica vă încântă cu un program care cuprinde Bach și Ceakovski.

Lucrări de referință, un moment în care virtuozitatea își va găsi reflecția în dialogul muzical dintre violoncel și pian. Programul, ce reflectă mobilitatea extraordinară ce face parte din sfera muzicii camerale, este adus în fața publicului de doi muzicieni renumiți: Anton Niculescu (violoncel) și
Koichiro Kanno (pian).
Invitația de a participa la eveniment este adresată tuturor. Cei care vor participa, vor avea ocazia să descopere culorile muzicii altfel. Prilej pentru implicare activă, exprimare creativă, cunoaștere și autocunoaștere, educație, integrare armonioasă, un prilej de a lega noi prietenii și
a descoperi noi orizonturi.
Structura programului îşi propune să evidenţieze modul armonios în care cele două instrumente fuzionează, punând în valoare capacitatea acestora de a sensibiliza şi de a transmite publicului emoţii, trăiri şi sentimente.
Biletele se vor găsi la vânzare la eveniment, începând cu ora 17.00.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.