Soprana Aurelia Florian, premiu austriac pentru cea mai bună interpretare

Soprana Aurelia Florian a câștigat, la sfârșitul săptămânii trecute, premiul pentru „Cea mai bună interpretare”, oferit de către Teatrele de Operă din Austria.

Solista brașoveană ainterpretat rolul Roxana, din opera în trei acte „Regele Roger” de Karol Szymanowski, înstagiunea 2018 – 2019, pe scena Operei din Graz.Premiul teatrului de muzică austriac a fost lansat în 2012 de Karl-Michael Ebner.

Aceastădistincție onorează realizările deosebite în casele de operă și teatru din Austria și tot ceea ceînseamnă peisajul muzical austriac.

În acest scop, montările sezonului precedent sunt prezentatepe etape și evaluate de un cunoscut juriu format din reprezentanți ai mass-media (în specialcritici).

Ei pot nominaliza, de asemenea, producții din teatre, precum și festivaluri și artiști.

Citeste și:  Opera Brașov revine în Piața cu Copaci din Coresi cu un spectacol de excepție, astăzi, 2 decembrie!

Acest lucru extinde gama de nominalizări și reflectă activitatea culturală diversă a teatrelor din Austria.

„Rolul pe care l-am interpretat, respectiv Roxana, în Król Roger de K. Szymanowski, afost o adevărată provocare pentru mine în stagiunea 2018/2019 dar, în același timp, acest premiucare mă bucură și mă onorează, nu poate decât să-mi dea o satisfacție enormă personală, oconfirmare a faptului că pregătirea, studiul, talentul și arta mea au fost răsplătite cu una dintrecele mai importante distincții la nivel internațional”, afirmă soprana Aurelia Florian, solistă aOperei Brașov.

Mai jos, aveți link-ul cu toate nominalizările, pentru a putea vedea toate producțiileteatrelor participante, precum și premiile acordate: https://www.leisure.at/de/presse/5074/Oesterreichischer-Musiktheaterpreis-20-Gewinner-wurden-in-Salzburg-ausgezeichnet–BILD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.