Soprana Felicia Filip a împlinit 65 de ani! Mesaj emoționant din partea unui fost student brașovean

Soprana Felicia Filip a împlinit vârsta de 65 de ani pe 20 martie, o zi cu o semnificație specială, fiind și Ziua Internațională a Fericirii. Artista, cunoscută pentru talentul său excepțional și cariera sa remarcabilă, a primit numeroase urări de bine din partea prietenilor, familiei și admiratorilor.

“Sunt un om foarte norocos! M-am născut chiar de Ziua Fericirii, mă cheamă Felicia și sunt binecuvântată cu oameni unul și unul, pe care oricine ar fi recunoscător să-i aibă aproape! Vă mulțumesc din inimă pentru toate urările care au început să vină spre mine de câteva zile deja”, a scris Felicia Filip în mediul online.

Felicia Filip este singura soprană din lume care a câștigat toate premiile internaționale Mozart. De asemenea, din 2014, ea este managerul Operei Comice pentru Copii din București, unde a reușit să revitalizeze instituția și să o aducă în atenția publicului larg.

Citeste și:  Pensionara din Brașov sancționată pentru îngrijirea grădinii blocului prin plantarea de flori

Pe lângă activitatea sa artistică intensă, Felicia Filip dedică o parte importantă din timp educației tinerei generații de muzicieni. De mai bine de 10 ani este profesor universitar la Facultatea de Științe și Arte din Târgoviște, unde predă canto și formează generații de artiști.

Unul dintre mesajele emoționante dedicate zilei sale de naștere a venit chiar de la tânărul artist brașovean Dragoș Popa, fost student al Feliciei Filip. Mesajul a fost publicat pe pagina de Facebook a sopranei, unde a stârnit numeroase reacții din partea prietenilor și admiratorilor artistei: “Sunteți o adevărată comoară a României! Cu ocazia zilei de naștere, vă doresc o zi minunată, plină de bucurie, lumină și armonie, la fel ca personalitatea și talentul dumneavoastră care ne încântă sufletul. Sunteți o sursă de inspirație pentru generațiile tinere de muzicieni și un model de profesionalism și dedicare. Implicarea în proiectele sociocultural-artistice și educaționale demonstrează o personalitate generoasă și un spirit civic de admirat. Fie ca anii ce vor urma să vă aducă multă sănătate, fericire, inspirație și noi succese pe plan artistic. Am avut privilegiul de a fi studentul dumneavoastră și de a învăța de la o artistă excepțională și o profesoară dedicată. Vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit. La mulți ani! Cu multă dragoste și prețuire, Dragoș”.

Foto. Felicia Filip și Dragoș Popa

Pe lângă succesul profesional, Felicia Filip se bucură și de o viață personală împlinită. Este căsătorită de peste 30 de ani cu regizorul de operă Cristian Mihăilescu, fost director al Operei din Brașov, alături de care formează un cuplu armonios și apreciat.

Citeste și:  Revoluția ocupării: Românii își redirecționează focusul către piața internă, scăzând dorința de emigrare

La cei 65 de ani, Felicia Filip este o sursă de inspirație pentru generații de artiști și o personalitate emblematică a culturii românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.