Șoșoacă, lipsită de permis de conducere după ce a fost prinsă cu exces de viteză: Reacția rece a polițistului la scandalul de pe șosea

Duminică, poliția din Buftea a oprit-o pe senatoarea extremistă Diana Șoșoacă, care conducea cu 110 km/h pe un drum cu limita maximă de 40 km/h, conform unui comunicat oficial. Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile, însă Șoșoacă are posibilitatea să conteste decizia.

Șoșoacă a transmis în direct pe Facebook întreaga scenă și a început să urle la polițiști. Unul dintre ofițeri a reacționat imediat: a ridicat geamul mașinii și a lăsat-o să continue să strige.
La finalul interacțiunii cu poliția, Șoșoacă a exclamat: „Fir-ar mama voastră de nenorociți ce sunteți!”

Anunțul oficial al poliției:

Pe data de 10 martie, în jurul orei 11:59, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu și operau cu aparatul radar pe DN7, la km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au identificat un vehicul condus de o femeie, care se deplasa cu o viteză de 110 km/h pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 40 km/h.

Citeste și:  Brașovul s-a înfrățit cu Nürnberg

În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au aplicat șoferului o amendă în valoare de 1.485 de lei și i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.