Soția lui Dorin Lazăr Maior, în spital după un accident rutier: Un șofer care ar fi consumat cannabis a intrat în mașina președintei PNR

Președintele organizației județene a Partidului Neamul Românesc, Florentina Maior a fost victima unui accident rutier, în urmă cu puțin timp, chiar în fața sediului central al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Florentina Maior se îndrepta spre cartierul Răcădău și se afla la volanul mașinii sale. A oprit să dea prioritate unor pietoni angajați în traversarea străzii. Din spate a fost lovită de un tânăr care nu a mai putut opri. Testat cu aparatul drug-test, rezultatul a ieșit pozitiv.

Se pare că tânărul consumase cannabis înainte să se urce la volan. Florentina Maior a ajuns în stare gravă la spital. Există suspiciuni că în urma impactului ar fi suferit o fractură la gât.

„Nu cred în coincidențe, dar, mă rog. În ultima vreme s-au întețit telefoanele de amenințare. Nu le-am dat însă niciodată importanță. Nu credeam că cineva ciar va pune amenințările în practică. Eu eram la volan și oprisem să dau prioritate. Izbitura a fost atât de puternică, încât aproape că mi-am pierdut cunoștința. Nu mă mai puteam mișca. La cât de puternic a fost impactul, nu cred că șoferul a frânat. Ulterior am aflat că era drogat. Eu aștept acum rezultatele investigației tomograf. Mă aștept la ce e mai rău”, a declarat Florentina Maior.

„Astazi, 24 august a.c., în jurul orei 13,30, pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat coliziune față-spate.
În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
La testarea cu aparatul DrugTest, în cazul unuia dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 23 ani, rezultatul a fost pozitiv.
În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în corp.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, ne-a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.