Spadasinii Kids Tâmpa, cantonament la Budapesta

Sportivi de la secția de scrimă a ACS Kids Tâmpa Brașov au participat, pentru câteva zile, la un cantonament de pregătire centralizată la Budapesta.

O parte dintre „ursuleții” spadasini au avut șansa de a se antrena împreună cu colegii lor de la clubul BVSC Budapesta, împreună participând la o serie de ședințe de pregătire combinate. Astfel, antrenamentele tehnice specifice spadei au fost „împletite” cu sesiuni în care participanții au jucat fotbal, au fost la înot sau au luat parte la jocuri dedicate cunoașterii mai bine. Nu au lipsit vizite la Grădina Zoologică și la Primăria Budapesta, oferite de gazdele noastre.

„Ne bucurăm foarte mult că am avut ocazia de a participa la acest cantonament. Pot spune că a adus un plus de valoare sportivilor mei prin dezvoltarea condiției fizice și acumularea de noi date tehnice specifice. De asemenea, copiii au avut șansa de a lega prieteni cu colegii de la BVSC Budapesta și de a vizita unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei. Le mulțumim mult pentru ospitalitate. Toate aceste puncte pozitive ne vor ajuta în sezonul de toamnă, în care va începe o nouă etapă a calendarului competițional, unde ne propunem că creștem în rezultate”, a declarat antrenorul coordonator al secție de scrimă de la Kids Tâmpa, Sorin Mladin.

Proiect susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.