„Spider-Man: No Way Home” se lansează ASTĂZI, 17 decembrie! Filmul va rula și la BRAȘOV, în cadrul CinemaOne Coresi

„Spider-Man: No Way Home” va fi lansat astăzi, 17 decembrie 2021, în toată lumea! Filmul va rula și la BRAȘOV, în cadrul CinemaOne Coresi. Majoritatea biletelor au fost epuizate, însă doritorii își mai pot încerca norocul prin intermediul aplicației CinemaOne.

Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.

Fanii sunt nerăbdători să afle cum se va descurca Peter Parker să facă faţă celor două realităţi. În cinematografele din toată lumea nu se mai găsesc bilete aproape deloc, iar cinefilii şi-au şters conturile de pe reţelele de socializare pentru a nu afla spoilere de la cei care au fost deja să vadă filmul.

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, miercuri, 24 aprilie

După un an în care cinematografele au fost mai mult închise, cinefilii sunt răsfăţaţi de sărbători. „Matrix-Revolutions”, „King’s Man” sau ”Sing 2″ au fost lansate la timp pentru a prinde sălile pline de Crăciun. Tot din acest weekend, cinefilii români pot vedea „Spencer”. Filmul se concentrează pe cele 3 zile de Craciun petrecute la Sandringham de Prinţesa Diana în 1991. Şi tot de Crăciun puteţi vedea şi al patrulea film din seria „Matrix”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.