Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, premiat pentru a treia oară pentru rapiditate şi eficienţă

După trei ani consecutivi de participare, efort comun și dedicarea unei întregi echipe, Spitalul Județean de Urgență „Dr Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe a fost premiat cu cea mai înaltă distincție în cadrul 𝐄𝐒𝐎 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐬 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟑 – premiul la categoria 𝗗𝗜𝗔𝗠𝗢𝗡𝗗 , pentru rapiditatea și eficiența în îngrijirea pacienților cu accidente vasculare cerebrale ischemice.

Doar două astfel de distincții au fost acordate spitalelor din țară, premiate la ediția din acest an de către organizația internațională ESO Angels și Societatea Europeană de Stroke, astfel că Spitalul Județean de Urgență „Dr Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe împarte podiumul cu Spitalul Județean de Urgență Brașov .

„Faptul că am ajuns, într-un timp atât de scurt, pe cel mai înalt nivel în clasamentul celor mai bune unități medicale din țară care participă la programul național de tromboliză, ne onorează și, totodată, ne ambiționează să nu ne oprim până nu ne atingem toate obiectivele!

Acest premiu este rodul muncii unei întregi echipe devotate, care a lucrat neîncetat la îmbunătățirea calității în practica terapeutică a AVC-ului ischemic. Le suntem nespus de recunoscători colegilor noștri medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, ambulanțieri și dispeceri 112, fără de care nu am fi putut ajunge la acest minunat rezultat”, a declarat conducerea instituției.

Sursa: Facebook/Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.