SR Brașov a câștigat meciurile cu KSE Tg. Secuiesc și FC Pucioasa în urma loviturilor de departajare

În ambele partide jucate până acum în Cupa României, cu KSE Tg. Secuiesc în turul 1 şi cu FC Pucioasa în turul 3, SR Braşov a reuşit să se impună în urma loviturilor de departajare.

De fiecare dată, Cristi Burlacu a fost jucătorul care a transformat lovitura de la 11 metri decisivă, cea care a calificat echipa „stegară”.

„Nu am emoţii la loviturile de la 11 metri. Am acceptat să fiu eu al 5-lea pe listă şi până la urmă, de fiecare dată s-a întâmplat să marchez golul care a calificat echipa. E un sentiment frumos. Urmează Miercurea Ciuc, sperăm să ne calificăm în timpul regulamentar, să nu mai ajungem la această loterie”, a declarat Cristi Burlacu.

Despre confruntarea cu FK Miercurea Ciuc, programată miercuri, la ora 14.30, pe Stadionul „Tineretului”, în turul 4 al Cupei României, Burlacu a menţionat: „Am avut un drum greu până aici, cu două partide în deplasare. În sfârşit jucăm acasă în Cupa României, păcat că nu îi putem avea în tribune pe fanii noştri. Vom avea un meci greu cu Miercurea Ciuc, echipă care evoluează în Liga 2. Asta ne motivează însă şi mai mult. Vrem să demonstrăm că suntem la nivelul lor şi că putem să ne «batem» cu o grupare care joacă într-un eşalon superior. Vom da totul pe teren. Este clar că avem şansa noastră şi vom încerca să o fructificăm. La cum îi văd pe băieţi sunt convins că vom lupta pentru această calificare. Cu toţii suntem motivaţi şi ne dorim să facem un meci bun şi să mergem în faza următoare. Ne dorim să aducem pe «Tineretului» o formaţie din Liga 1. Ar însemna enorm, în primul rând pentru oraş, dar şi pentru noi. Ar fi frumos un astfel de meci. A trecut ceva timp de la ultima partidă oficială cu o echipă din Liga 1. Ar fi de vis să ajungem la un astfel de meci. Cu siguranţă, presiunea este pe cei de la Miercurea Ciuc, ei sunt favoriţi, dar noi suntem foarte motivaţi. Suntem atât de aproape de un meci cu o echipă din Liga 1”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.